Projelerimiz

Şehit Serkan Dökmeci İlkokulu Katılım Sağladığı Projeler

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri proje kapsamında yürüttüğümüz eylemlerimizden Mart ayı etkinliğimiz: Masal Okumalarıdır. Masallar hayal gücünü kuvvetlendirir, Sözcük dağarcığını geliştirir, yeni kavramları öğrenmesine katkı sağlar. Bununla birlikte masallar sayesinde çocuklar, sorunlara karşı çözüm yolları bulmayı öğrenmiş olurlar. Dilimizin masal konusunda da başarılı bir geçmişi vardır. Çocuklarımızı masalların uçsuz bucaksız dünyası ile tanıştırmalıyız.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi”nde Şehit Serkan Dökmeci İlkokulu olarak okulumuzda yer almaktadır.

Ara

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okuma Projeleri kapsamında "Her Kitap Yeni Bir Dünya" Ödüllü Kitap Okuma Yarışması Düzenleniyor.