eTwinning Okulu Olduk...

Pek çok önemli e-Twinning Projesini başarıyla tamamlayan okulumuz Şehit Serkan Dökmeci İlkokulu, yapılan değerlendirmeler sonucunda ''e-Twinning Okulu'' olmaya hak kazandı!

Okulumuzda eTwinning projelerinde görev alan öğretmenlerimizin, 2020 yılından bu yana sürdürdükleri çalışmaları ve biten projeleri sonucunda Şubat 2023'te "eTwinning Okulu" olmak için başvurumuzu gerçekleştirdik.

Şehit Serkan Dökmeci İlkokulu olarak  "eTwinning Okul Etiketi" başvurumuz, ESEP (Avrupa Okul Eğitim Platformu) tarafından değerlendirilerek, "eTwinning Okul Etiketi" ile ödüllendirilmiştir.

"eTwinning Okul Etiketi"miz için, emeği geçen öğrencilerimiz ve katkılarını esirgemeyen velilerimiz ile özverili öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Yayın: 02.06.2023 - Güncelleme: 03.02.2024 01:06 - Görüntülenme: 118