ANKARA / MAMAK - Şehit Serkan Dökmeci İlkokulu

Şehit Serkan Dökmeci

Şehit Serkan Dökmeci'nin adının yaşatılması için Alper Tunga İlkokulu'nun adı ŞEHİT SERKAN DÖKMECİ İLKOKULU olarak Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kararıyla değiştirilmiştir.

05 Şubat 1980 tarihinde Ankara'nın Mamak ilçesinde doğmuştur. Refet Bele İlkokulunda başlayan eğitim hayatı Ankara'da geçmiştir. İşletme Fakültesinden mezun olduktan sonra 17 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Jandarma Çavuş olarak hizmet vermiştir.

31 Ağustos 2018 günü Hakkari ili Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serkan Dökmeci, Cebeci Askeri Şehitliği'ne defnedilmiştir. Şehidimizin geride bıraktığı bir oğlu bulunmaktadır.

Aziz şehidimizin ve bu vatan uğruna canlarını veren tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Yayın: 11.12.2022 - Güncelleme: 11.12.2022 00:22 - Görüntülenme: 261