Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması

34 öğretmenin katıldığı  ‘Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması’nda Cemile Sibel Kartal öğretmenimiz Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Ankara ili genelinde 5'incisini düzenlediği "Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması” finali 11 Ocak 2024 Perşembe günü Çankaya MEV Koleji Özel Ankara Anadolu-Fen Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

8 ilçeden çeşitli branşlarda 34 öğretmenin katıldığı yarışmada okulumuz sınıf öğretmeni Cemile Sibel Kartal Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’ın katılım sağladığı ve Konser tadında geçen yarışmada Türk Müziğine gönül veren öğretmenlerin değerlendirilmesi sonucunda,  Birincilik ödülü müzik öğretmeni Süleyman Hakan Öztürk'ün, İkincilik ödülü müzik öğretmeni Cansu Yıldırım Ensarioğlu'nun, Üçüncülük ödülü Branş öğretmeni Gökhan Ufuk Akmanlı'nın oldu. Çankaya Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Atiye Işıksal ile Mamak Şehit Serkan Dökmeci İlkokulu sınıf öğretmeni Cemile Sibel Kartal'da Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Öğretmenimiz Cemile Sibel Kartal’ı kutluyoruz, baş19-01-2024arılarının devamını diliyoruz.

19-01-2024

19-01-202419-01-2024