eTwinning Projeleri

Mrt

"Feeling the Hearts- Feeding the Minds" eTwinning projemiz Aralık ayında başlamış olup mayıs ayı sonu itibariyle sona erecektir. Turkey(8), Lithuania(6), Poland(1) olmak üzere toplam 15 ortaklı eTwinning Projesinde okulumuz 2. sınıf öğretmenlerinden Ayten Samurkaş, 4.sınıf öğretmenlerimizden Senem Apaydın, Tanju Bektaş ve öğrencileri de yer almaktadır.

Mrt

Turkey(5), Spain(3), Italy(1) içinde bulunduğu 9 Ortaklı eTwinning Projesinde okulumuz 2. sınıf öğretmenlerinden Dilek Kaplan, Ayşe Gündoğdu Irmak, Şennur Karakurt, Ayten Samurkaş ve öğrencileri de yer almaktadır.

Mrt

Turkey(8), Azerbaijan(1), Tunisia(1) ve Romania(1)' nıniçinde bulunduğu 11 Ortaklı eTwinning Projesinde okulumuz 2. sınıf öğretmenlerinden Ayten Samurkaş ve öğrencileri de yer almaktadır.

Mrt

Greece(4), Turkey(4), Romania(3), Lithuania(2), Latvia(1), Slovenia(1) nın içinde bulunduğu 15 Ortaklı "A handmade toy for a friend" eTwinning Projesinde okulumuz 2. sınıf öğretmenlerinden Ayten Samurkaş ve öğrencileri de yer almaktadır.

Mrt

İspanya(6), İtalya(4), Türkiye(4) ve Yunanistan(1)içinde bulunduğu 15 Ortaklı eTwinning Projesinde okulumuz 2. sınıf öğretmenlerinden Dilek Kaplan, Ayşe Gündoğdu Irmak, Şennur Karakurt, Ayten Samurkaş ve öğrencileri de yer almaktadır.

Mrt

"Teaching Mathematics to Children with Special Needs with Materials" eTwinning projemiz Aralık ayında başlamış olup Şubat ayı sonu itibariyle sona erecektir. Türkiye(10), Romanya(3), Gürcistan(1) olmak üzere toplam 14 ortaklı eTwinning Projesinde okulumuz 2. sınıf öğretmenlerinden Ayten Samurkaş ve 3.sınıf öğretmenlerinden Hatice Doğan ve öğrencileri de yer almaktadır.