4 Sınıf Etkinlikleri

Şehit Serkan Dökmeci İlkokulu 4. Sınıflar Etkinlikleri

May

Bu yıl beşincisi düzenlenen Türk Kızılay Çocuk Festivali, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası boyunca 45 ilde yaklaşık 50 bin çocuğa eğlenceli ve öğretici aktivitelerle dolu şenlik havası yaşattı.

Kızılay Gönüllü Yönetimi Direktörlüğü tarafından Kızılay şubeleri iş birliğiyle 26 Nisan tarihlerinde festivalin Ankara ayağı, Mamak’taki Mavi Göl Parkı’nda gerçekleşti.

Mrt

4/A sınıfı öğrencileri yardımlaşma ruhunu bizzat yaşayarak ve uygulayarak Ramazan kolilerini hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine  dağıttı.

Mrt

4/A sınıfı Çanakkale Şehitlerini Anma gününde Şehitlerimizi cephede siperde yaşadıklarını anlatan duygu yüklü 5 perdelik bir tiyatro sergiledi.

Mrt

4/A sınıfı istiklal marşı şiirinin  Milletin marşı olarak yarışmadan birinci seçilişini  ve  mecliste kabul ediliş anını anlatan  piyes i  oynadılar

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftasında 4-A sınıfı öğrencileri, yerli ve milli teknolojik aletleri sergisi yaptı.

Kas

Sosyal bilgiler dersindeki milli kültürümüz ünitesi kapsamında kültürümüzü yansıtan öğeler sergisi

Kas

4/A sınıfının ÇEDES PROJESİ kapsamında büyüklere saygı konulu etkinlik davetinde, Okulumuza 3. Kuşak büyüklerimiz çağrıldı